[vc_row][vc_column][vc_column_text]Typology: Auditorium and Campus

Location: Lugano (CH)

Client: Conservatorio della Svizzera Italiana

Year: 2015

Status: Project[/vc_column_text][smartslider3 slider=”6″][vc_column_text]

The theme of this project is to reuse the conservatory of the Italian Switzerland headquartered in Lugano. The programme foresees the realization of a new auditorium, new classrooms for theoretical and practical lessons, apartments for students and professors, a cafeteria, a library and a parking. The request is firstly to requalify the existing building placing some of these functions, secondly to build new structures that can host the other activities. The aim of this project is to strengthen the image of the institute as a meeting point related to music.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]